Angelika har gift sig nu i lördags i Nykvarn och jag önskar de massor med kärlek. Tårtan är helt unik, designat av mig, och fylld med den godaste mörk och vitt choklad, äkta vanilj från Madagaskar och philadelphia. Den är täckt med MariMilo sugar pasta special, chokladpasta och toppad med socker blomma.
Året 2000 bakade jag en tårta till Angelikas bror. De var svårt att hitta bilden men nu ligger den nedantill.
Vilka vackra tårtor du gör! Kul att titta och få inspiration.
Det betyder så mycket för mig att få lite uppmuntran och få höra att någon tycker om det jag gör även om det är från en människa som lagar sånt god mat men matar barnen med Lego bitar.
Jag är hänförd och trollbunden!! Vilka tårtor du gör! Det är ju helt otroligt. Den stora blomman högs upp vill jag bara ta hem och ha i en vas i fönstret. Så vackert!! Tack för en inspirerande sida. Hit kommer jag komma fler gånger. 🙂
Det gjorde mig väldigt glad att få en kommentar på min blogg av någon som gör så fina bakverk som du ska du veta!!
Tack Angelica,
De här vackra orden kommer jag att bära i mitt hjärta långt framöver. De värmer verkligen speciellt för att jag är väldigt ny i den här värd att blogga. Blomman är inte så svårt att göra och den kan du säkert annars om du vill skulle jag kunna vissa hur man gör.
Ja du får jättegärna visa! 🙂 Jag är också VÄLDIGT NY så jag kan inte hälften av alla tekniker…. men tränar här hemma tills dess att jag kommer kunna allt 😉
Det är flera som tycker om blomman. Just för dig och alla som är intresserade kommer jag att lägga en steg för steg beskrivning på min blogg så fort jag har tid.
Vilka snygga våningstårtor! Det är så läckert med våningstårtor på varann, det ser så stadigt och nogrannt ut 🙂 Gillar verkligen den stora blomman längst upp!
Tack Tina,
De är lika snygga som dina egna.
Så himla vackra tårtor !!!
🙂
Vilken glädje att få en sånt kommentar från Pernillas blogg. Jag är överlycklig……”Tänk Jag Drömde Inatt”, det är ”Beautiful day” och måste fyras med ”Pannkakor Med Sylt”
Hej och vilka fantastiska tårtor du gör!
tack för din kommentar! Cold porcelain var det längesedan jag sysslade med, minns att jag då besökte en hel del latinamerikanska sidor, (är spansktalande). Får återkomma till dig med sidor som jag kan rekommendera, ska nog ta och leta upp mitt recept på Cold Porcelaine också!
Tack Paulina
det skulle verkligen vara roligt med ditt recept på Cold Porcelaine.
Hej, din blogg var inte direkt sämre. Underbara tårtor!!!
Det där med eget företag kommer du fixa utan problem, way to go girl!!
Kram Karin
Tack Karin,
är väldigt nyfiken nu på vilka tårtor kommer du att baka till dina små. Följer din blogg
Vilka härliga tårtor!! Bra jobbat!!
Gud vilka underbara tårtor och cupcakes du bakar!
Ja dit måste du verkligen gå och fika 🙂
Får jag använda en av dina bilder om jag gör ett tipsinlägg om vilken fin blogg du har? 🙂
Tack,
Du får använda mina bilder och det är väll bara roligt om du vill tipsa om mitt bakverk.
Pingback: Tips, hur man dekorerar tårtor | Mari Milo Exsklusive Cakes Design
Wow vilken häftig tårta! Jättefin 🙂 Den blomman längst upp vill jag verkligen veta hur man gör, den var superläcker!!