Festlokal i Stockholm

FESTVÅNING I STOCKHOLM, abonnera hela lokalen

Mysig och fräsch festvåning i Stockholm, 10-32 gäster sitter bra vid öar eller långbord på övervåningen.

Det är inte alltid lätt att hitta en bra och billig festlokal i Stockholm. Hos oss abonnerar du hela lokalen och blir helt ostörd från andra människor som hör inte hemma på din privata fest. Lokalen är på 2 våningar, 65 kvadratmeter och vi tillåter egen dryck och mat. Vi rekommenderar att välja hyra lokal med full service, det blir säkert billigast och bekvämast. Du sliper stress med alla förberedelser och efterstädning. Du anländer på din egen fest en stund före övriga gäster för att ta emot dem, tills vi står för allt annat.

Adress: Sankt Eriksgatan 99
Antal personer: 10-32 gäster som sitter på övervåningen
Passar för: Alla typer av privata fester, after work fest, fika med arbetskompisar, födelsedagar, middag, studentmottagning, namngivningsfest, bröllop, dop, möhippa, stilla träffar, men vi hjälper gärna till företag också
Övrigt: Glas, porslin, städning och service ingår i hyran. Sommartid har ni även tillgång till utesittning. Ni abonnerar hela lokalen som är på 2 våningar, 65 kvadratmeter och vi tillåter egen mat och dryck samt erbjuder  full service som är mest lönsamt för er. Stora kylmöjligheter finns samt luftkonditionering.

Pris:

Endast lokal med egen mat och dryck 3000 kr per dag vardagar, 4 500 kr på fredagar lördagar eller söndagar, avser hela lokalen. Porslin, städning och diskning ingår i lokalhyran. Du slipper även ta hand om flaskor och sopor efter festen!

Full service och garanterat bästa dealen för den finaste och bekvämaste festen. Ni är välkomna att ta med egen dryck men vi står för mat. Städning och all service ingår i lokalhyran. Ingår lokalansvarig på plats som sköter disk mm. Kaffe serveras från buffé, servett och dukar, ingår. Pris 100 kr per person och mat som ni väljer själva hos oss. Det får vara fika, frukost, brunch, lunch eller middag. Vi kan även hjälpa till om ni vill att både mat & dryck ingår. Vi garanterar vackert uppställning och om du vill en fantastisk dekorerad tårta som kan vara höjdpunkten.

Kontakta oss:

info@marimilocakedesign.se

tel. 0707981832

hyra festlokal billig

Billiga små festvåningar Stockholm

Billig festlokal Vasastan

Billig festlokal Vasastan

Festlokal att hyra från 10- 32 personer sittande övervåning

Festlokal att hyra från 10- 32 personer sittande övervåning

Festlokal Sankt Eriksgatan 99 Vasastan Stockholm

Festlokal Sankt Eriksgatan 99 Vasastan Stockholm

Fest lokal Vasastan Stockholm, egen mat och dryck

Fest lokal Vasastan Stockholm, egen mat och dryck

Festlokal med eller utan catering

Festlokal med eller utan catering

hyra festlokal stockholm med catering

festlokal & mat

Mysig och fräsch festvåning i Stockholm

Nu blir det fest, vi hyrde ut lokal till en födelsedag. Tänk att få slippa stressa med alla förberedelser och städning innan och efter festen. Riktig god mat och tårta ingår också i full service paketet.Annars går det att hyra endast lokal med egen mat och dryck 3000 kr vardagar eller 4 500 kr på fredagar, lördagar och söndagar.För 32 personer på övervåningen

Publicerat av MariMiloCakeDesign Söndag 14 oktober 2018

Abonnera cafe stockholm

Abonnera cafe stockholm

S:t Eriksgatan 99 Stockholm

S:t Eriksgatan 99 Stockholm

Möhippa Idéer Stockholm

Möhippa Idéer Stockholm

Catering och billig festlokal Stockholm

Catering och billig festlokal Stockholm

Catering Vasastan Stockholm och hyra lokal

Catering Vasastan Stockholm och hyra lokal

Chambre Separée Stockholm Kostnadsfri

Välkommen!

Adress: Sankt Eriksgatan 99 Stockholm

Passar för sällskap mellan 8-32 personer. After work, fika med kompisar, födelsedag, frukost, brunch, lunch eller middag

Tid: alla dagar i veckan, överens om tid

Festvåning, festlokal, eller Chambre Separée (franska för ett eget rum/festvåning ) är kostnadsfri att boka om du beställer mat hos oss. De rymmer 8 till 32 personer, sittande gäster. Delvis går det att skapa egna unika utseenden och teman, men alltid en känsla av inbjudande gemenskap. Söker du en billig festvåning mitt i Stockholm för ditt företag, födelsedagsfirande, eller någon annan festlighet eller möte som förtjänar avskildhet, har du kommit rätt.

Ni är välkomna att ta med egen dryck ( om ni vill, alkoholfri finns alltid hos oss )men vi står för mat. Städning och all service ingår i lokalhyran. Ingår lokalansvarig på plats som sköter disk mm. Kaffe ingår och serveras från buffé, servett och dukar, ingår.

Full service och garanterat bästa dealen för den finaste och bekvämaste möte eller festen. Ni är välkomna att ta med egen dryck men vi står för mat. Städning och all service ingår i lokalhyran. Ingår lokalansvarig på plats som sköter disk mm. Kaffe serveras från buffé, servett och dukar, ingår.

Ni väljer själva mat hos oss. Det får vara fika, frukost, brunch, lunch eller middag. Vi kan även hjälpa till om ni vill att både mat & dryck ingår. Vi garanterar vackert uppställning och om du vill en fantastisk dekorerad tårta som kan vara höjdpunkten.

Kontakta oss:

info@marimilocakedesign.se

tel. 0707981832

Meny och priser:

 1. Tårta, bryggkaffe från 60kr per person
 2. Paj med sallad och tårta, bryggkaffe ingår från 129kr/person
 3. Dessertbord, bryggkaffe ingår 169 kr per person
 4. Smörgåstårta, tårta, bryggkaffe ingår, från 129kr/ person
 5. Buffé och dessert, bryggkaffe ingår, från 230 kr/person
 6. Buffé och tårta, bryggkaffe ingår, från 270kr/ person

16 svar på Festlokal i Stockholm

 1. Emilia Bogdanovska skriver:

  Helt fantastisk och annorlunda, väldig trivsam festvåning med utmärkt service och hemkänsla. Stor tack för att ni gjorde allt för att vi ska känna oss nöjda. Alla våra gäster älskade maten och servicen. Rekommenderas starkt

 2. Mia skriver:

  Jag rekommenderar er festlokal till alla. Stor tack för super god mat, underbara desserter o riktigt bra stämning. Att slipa allt slit innan och efter är helt underbar. 25 nöjda gäster! Och Mia

 3. Mike och Olivera skriver:

  Mycket fin och fräsch lokal. Vi hade en förlovningsfest och stortrivdes, god billig mat och super fin tårta uppskatades av alla. Verkligen rekommenderad att man tar full service och bara njuta av allt. STORT TACK SKA NI HA.
  Återkommer säkert!

 4. Maria skriver:

  Inför vår sons dop beställde vi mat hos er. Alla blev så nöjda med maten, tårta var en stor överraskning. Stor tack att vi fick hyra lokalen för ett fantastisk bra pris. Det blev en oförglömlig kväll, utan stress och utan att det kostade för mycket.
  Maria och Håkan med Natan

 5. Ana och Michael skriver:

  Trevliga och duktiga på god mat. Bäst och billigast catering. Kanonställe! Underbara tårtor att minnas, bästa i Sverige. Jag har beställt tårta säkert 10 gånger från er och alltid varit nöjd. Att hyra lokal var det bästa jag gjorde! Ingen städning och det kostade inte alls så mycket som man skulle tro.

 6. Sandra och Peter Wallmark skriver:

  Väldigt mycket för pengarna. Första gången jag anlitar er men inte sista! Stor tack!

 7. Alina Mike och Belinda skriver:

  Fantastiskt god mat och bra service i trevlig miljö för ett bra pris! Bättre kan man inte begära.

 8. Konar skriver:

  Inte ångrat en sekund att jag hade min fest hos er. Alla tyckte att det var jätte trevlig och mysig, maten var jätte god och ni var helt underbara. Bästa var att fru min var på god humor och utvilad. Stor tack!

 9. Gabriella skriver:

  Maten var fantastiskt vacker att se på och makalöst god! Att hyra lokal i princip kostar ingenting. Bäst jag har gjort tills nu med alla våra familj fester!

 10. Kornelia och Milad skriver:

  Stor tack för bästa maten, professionell hjälp och allt som var i toppklass!
  Definitivt bästa glutenfri mat i hela Stockholm!
  Kornelia och Milad

 11. Natalia Mon skriver:

  Hej Marina!
  Tack för den underbara dagen och för ditt fina magiska verk och godaste tårtan någonsin. Alla gäster var super nöjda och alla tyckte om maten och att tårtan var super fin och framförallt god! Tack!
  Kommet att beställa från dig i december igen när jag själv fyller år
  Natalia Mon

 12. Johanna Lindhé skriver:

  Hejsan!
  Jag heter Johanna och ska ha en 30-års fest i år och letar efter en festlokal. Vid en sökning på nätet kom er lokal upp och jag är väldigt intresserad? Det gäller en mindre fest för omkring 20 personer, antingen den 28/9 eller 5/10. Skulle det fungera?
  Jag vill endast anordna bar och mindre snacks för gästerna och kan tänka mig att fixa det själv. Skulle detta gå att ordna?

  Tack på förhand!
  Mvh
  Johanna Lindhé

 13. Rebecca och Stevan skriver:

  Vi hade det underbart hos dig Marina,
  stor tack för allt alla 22 gäster vällovligt nöjda och vi så klart också

 14. Mia och Lea skriver:

  Vi hade så trevlig! Stor tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.