Priser

Tårtor Priser

Vanliga tårtor från 320 kr, Pinchos, bästa buffématen… du kan se priser här:

 http://catering.marimilo.se/

Priser på våra tårtor baseras på hur avancerade sockerdekorationer vi har på tårtor, på tårtans innehåll och hur lång tid tar det att göra dem. Vi har tårtor i 3 olika prisklasser och hoppas att alla kan hitta en underbar, bedårande vacker, oförglömlig och god tårta som passar till just ditt tillfälle och faller just dig i smaken.

Tårta på bilden 329 kr :

Mera bilder med priser hittar du här:

TÅRTA

Designade Lyx Tårtor Prisklass 1

Lyx tårtor beställs bara via mejl. För att kunna ge dig pris behöver vi datum, antal bitar och hur du vill att din tårta ska se ut:

info@marimilocakedesign.se

(dekorerad tårtbricka, namn, en normalstor  sockerfigur och annat dekoration ingår i priset). Extra sockerfigurer från 200 kr/st för normalstora sockerfigurer, pris för figurer gäller bara i samband med tårtor. Våra designade lyx tårtor hittar ni här och här

1 våning

4 bitars tårta 950 kr

6 bitars 1290 kr

8 bitar 1390 kr

12 bitar 1490 kr

16 bitar 1590 kr

20 bitar 1710 kr

25 bitar 1970 kr

30 bitar 2200 kr

40 bitar 2800 kr

45 bitar 2150 kr

50 bitar 3500 kr

2 våningar

16 bitar 2190 kr

20 bitar 2260 kr

24 bitar 2290 kr

32 bitar 2590 kr

36 bitar 2860 kr

40 bitar 3100 kr

45 bitar 3300 kr

50 bitar 3600 kr

60 bitar 4300 kr

65 bitar 4650 kr

3 våningar

22 bitar 2690 kr

30 bitar 3190 kr

40 bitar 3800 kr

45 bitar 4050 kr

50 bitar 4250 kr

60 bitar 4800 kr

65 bitar 5200 kr

75 bitar 6000 kr

85 bitar 6700 kr

100 bitar 7100 kr

130 bitar 9100 kr

150 bitar 9 900kr ( det här betyder att en bit tårta som väger 150gr kostar 66kr/bit. För att jämföra priser fråga alltid din konditor hur mycket väger en bit)

4 våningar

135 bitar 11 000 kr

150 bitar 12 000 kr eller 80kr/bit. Tårta väger ca 22 500gr. Serverings rekommendation från 100 gr. per person.

För större tårtor skicka en meil till mig. Det finns möjlighet till Dummy tårtor (låtsas tårtor ca 600kr per våning), när man önskar ha en som dekoration, eller om man vill ha en riktig tårta bara på toppen.

Prinsesstårta Prisklass 2

Prinsesstårtor är dekorerade med samma sockerdekorationer som våra mest exklusiva tårtor. Flera Bilder och priser på prinsesstårtor hittar du här, men det är inget hinder att vi gör tårtor med nya motiv.

Vi påstår inte att vi är bland dem bästa i Sverige, men vi är otrolig tacksamma och glada när minst 95 % av våra kunder skriver till oss att tårtan var lika vacker som god. Vi bakar in önskningar av lycka och glädje i alla våra produkter, eftersom vi gör allt med stor passion och med hjärta.

Företaget: Cake Craft Mari Milo AB

org. nr. 556887-2195

Företag innehar f-skatt.

Alla tårtor och Cupcakes är unika och görs bara på beställning. Priserna varierar beroende på utseende, innehåll och dekorering. En bit tårta väger ca 150g.

Vi utgår alltid från personliga behov, både när det gäller tårtans design och storlek. För att få prisförslag på just din tårta behöver vi veta för hur många personen ska den vara, hur många våningar önskas det, vilken dekoration, och för vilken DATUM gäller det så att vi kan kolla i kalender om vi eventuellt är fullbokade. Ibland kan vi ta en beställning med ganska kort varsel (några dagar) men det är vanligast att tårtan bokas långt i förväg. För figurer som finns inte på bloggen vill vi ha beställning senast 2 månader innan.

dekorerade-kakor

Dekorerade kakor

32 kr/st,

namn 3 kr/st

Cellofanpåse 5kr/st, med sidenband 10 kr/st

 

Beställ din tårta i webbshoppen från 279 kr här :

https://www.marimilo.se/bestall-tarta-stockholm-priser

Cupcakes

Cupcakes  35kr/st med två sorter fyllningar, dekoration tillkommer. Minsta beställning 12st.

Mini Cupcakes från 16 kr/st, dekoration tillkommer. Minsta beställning 24 st.

Nästan alla cupcakes har en komplett pris, klicka bara på bilder i galleri med cupcakes när bilden öppnas rulla lite ner, och under bilden,  i kommentarer hittar ni priser.

Det finns möjlighet till Dummy tårtor (låtsas tårtor), från 600kr per våning. Vissa önskar ha en som dekoration, eller man vill ha en riktig tårta bara på toppen.

Våningsställningar upp till 7 våningar och tårtfat finns att hyra för 200kr i samband med mina tårtor och cupcakes. Depositionsavgift motsvarar riktiga priset för ställningen.

Leverans

Önskar leverans blir det 300kr i Södertälje och omnejd. Ca 700kr i Stockholmsområde.Uppsala, Norrköping… enligt överenskommelse.

Jag behåller rätt att ändra priser. Har du redan bokat din tårta då gäller priser vid boknings dags. Tårta bokas när vi är helt överens om alla detaljer, och ni har betalat en bokningsavgift. Ibland kan jag ta emot beställning på ganska kort varsel men rekommenderar att ni är i god tid, det händer att jag blir uppbokad flera månader i förväg. Speciellt beställda figurer ska bokas minst två månader i förväg.

Just nu är vi 4 tjejer som gör sockerdekoration, men det är bara jag som ansvarar för tårtor.

Med vänlig hälsning

Marina, Mira, Maja och Sara.

Kontakta oss:
info@marimilocakedesign.se

57 svar på Priser

 1. Vita Ratnika skriver:

  Hej..
  Vi planerar födelsedags fest för våran dotter som fyller 5 år. Vi ska ha havets tema med fiskar och sjöjungfru. Har sett dina tårtor som är otrolig fina. Nu undrar jag: Variant 1. hur mycket skulle kosta tårta med sådan tema. Med massa fiskar, havsdjur och en sjöjungfru i mitten på ca 20 personer? Variant 2. Om vi skaffar prinsesstårta själva då 20 bitars, hur mycket skulle det kosta dekorera sådan med fiskar och sjöjungfru. dekorerar du samma dag? hur lång tid du behöver? 3. Leveransen, vi bor inte i södertälje. Vi bor i centrala Stockholm. Vad kostar eran leverans? Kan vi hämta själva? Kan vi lämna prinsesstårta och hämta själva?

  MVH Vita Ratnika

 2. Eliza yacoubian skriver:

  Hej! jätte fina tårtor ni har! min frågan är, levererar ni till Skövde?
  och hur mycket kostar? Tack!

 3. Zayneb Hashim skriver:

  Hej…!
  Jag är väldigt imponeraad av dina tårtor, kan inte tänka mig hur duktig du är, de är jätte fina och unika, har aldrig sett finare i mitt liv.

  Det är så att vår lilla pojke fyller ett år den andra mars och vi vill ha en fin tårta, spelar ingen roll en våning eller två med tema i drömmarnas trädgård med en sockerfigur till 30 personer…
  MVH
  Zayneb Hashim

 4. gorica maksimovic skriver:

  torte su vrh ja volim da pravim torte ali ovako nesto ,svaka cast 🙂

 5. Nathalie skriver:

  Hejsan!
  Vill börja med att säga att din hemsida är att dö för…

 6. Anna Nilsson skriver:

  TACK för en underbart god och vacker tårta! Och tack för dem finaste cupcakes, alla älskade dem! Vi kommer tillbaks, det kan jag lova 😉
  Anna

 7. Bafrin skriver:

  Hej Marina!
  Den 1/11-11 fick jag första gång smaka på din konstverk så blev jag fast vid smaken och förstås designen på tårtan. Hallo Kitty tårta om du kommer ihåg.
  Nu är jag åter igen önskar en födelsedagstårta till min son som fyller 2år lördag den …
  Du får fria händer och göra precis som du ser bäst. Jag skulle bli glad om du kan tipsa mig smaken. Tårtan ska vara LAKTOSFRI för min son är laktosintolerans och vill ha till 12 barn.
  Bafrin

 8. Emelie Lundqvist skriver:

  Stort tack!

  Ville bara tala om att tårtan var jättegod tyckte alla 🙂 och den var så himla fin. Ett stort tack till dig 🙂 lycka till i framtiden. Mvh Emelie Lundqvist

  Skickat från min HTC

 9. Agnes Hermansson skriver:

  Vilka konstverk du skapar… jag är stum av beundran. Jag finner inte ord, för att tacka dig för en riktig upplevelse. Smakade underbart…
  Vi hörs igen för vi tänker inte ha kalas utan din tårta.

  Agnes, Angelina och Carla

 10. Linn-Isabell Westerlund skriver:

  Hej marina!
  Tack för en fantastisk pippitårta till vår lilla Theodor 2 år!
  Den var alltså helt underbar och smakade jättegott.
  Jag är ingen tårtmänniska men vilken smak och alla gäster tyckte likadant.
  Tack igen för allt jobb du lagt ned på tårtan.

  Vi kommer definitivt bli en återkommande kund.

  Med vänlig hälsning
  Linn med familj och gäster

 11. anette skriver:

  Hej undrar vad kostar det att beställa en vacker stor blomma med löv.ska ha 40 års fest och ska baka en tårta så tänkte det vore kul med någon vacker blomma.

  Mvh Anette

 12. Linda skriver:

  Hej Marina!

  Vill bara tacka dig för dina fantastiska cupcakes som förgyllde vårt dop i lördags!

  Det blev – precis som jag trodde – en succé. Flera av våra gäster hade aldrig ätit cupcakes och blev positivt överraskade av hur gott det var!

  Bifogar en bild på min lilla glada prins Wilmer och jag återkommer gärna i november då han fyller 1 år!

  Hälsningar

  Linda

 13. sean skriver:

  Tack så jättemycket Marina!!!=) Idun och alla andra älskade tårtan, den vart den vackraste jag sett!=) Jag blev verkligen nöjd, kommer att beställa fler gånger! Du är grymt duktig!!=) Du verkligen gjorde hennes dag lyckad! Och björnarna var fantastiska, min gumma och jag=) ♥

 14. Pingback: Doptårta, priser | Mari Milo Cake Design

 15. Milijana skriver:

  Hej,
  hur kan jag beställa en tårta till barnkalas 2/3?Jag vill ha ne cars motiver till 20 personer.Hur mycket kan kosta en sådan?

  Med vänlig hälsning, Milijana

 16. Jessica skriver:

  Hej! Jag undrar om de är möjligt att bara köpa 2st sockerfigurer å va de skulle kosta i så fall?

  Mvh jessica

 17. Saniya skriver:

  Hi.. its my daughters first birthday on 27 march..i need a hello kitty cake for 20 people..can you tell me what will be your charges plus can u deliver it to tensta..

 18. Camilla skriver:

  Hejsan! Är superintressead av att beställa bara ett brudpar. Är detta möjligt och var skulle detta kosta? Bor i stockholm. Tack för svar! 🙂

 19. Pingback: Beställa tårtor | Mari Milo Cake Design

 20. Jena skriver:

  Hej!
  Tack så hemskt mycket för den goda tårtan och för väldigt trevligt bemötande!

  Mvh
  Jena

 21. Pingback: Vackra och billiga barntårtor | Mari Milo Cake Design

 22. Sara skriver:

  Hej!
  Är väldigt intresserad av dina prinsesstårtor. Jag ska gifta mig sista maj och är lite nyfiken på prisklass 1. Vad är det för bottnar och fyllning i de tårtorna?

  Mvh Sara

 23. Pingback: Beställning | Mari Milo Cake Design

 24. Charlotte Koli skriver:

  Hej,
  Vi är tacksamma för din hjälp med tårta och leverans, det var underbar och smakade jätte gott.

  Vänliga hälsningar
  Charlotte och Edvard Koli

 25. Sara skriver:

  Tack snälla för den helt otroliga spiderman tårtan du gjort till min älskade lilla 3 åring.. Vi hörs garanterat nästa år igen..!!
  Tack ännu en gång..!
  Mvh Sara Hübbert

 26. Anna skriver:

  Tack snälla för en ljuvlig tårta! Och den var fantastiskt god.
  Alla var jättenöjda.

  Med vänlig hälsning, Anna

 27. Maria skriver:

  Hej

  Jag vill tacka för en väldigt fin tårta o väldigt god.. Gästerna tyckte väldigt mkt om den
  Maria

 28. Dina skriver:

  Hej Marina,

  Tack för en god och otroligt vacker tårta. Det var ett mästerverk, gästerna undrade om ska äta den eller bara observera och beundra den. Du har verkligen överträffat dig själv den här gången.

  Vänligen ladda upp bilden på Miltons tårta i din hemsida så alla får se ditt absoluta främsta verk.

  Allt gott till dig och din personal.

  Med varma hälsningar
  Milton, Dina & Bahram

 29. Zina skriver:

  Hej Marina! Tusen tack för den otroligt fina tårtan jag måste bara säga att du är jätte jätte duktigt verkligen begåvad människa du är helt enkelt konstnär och tårtan var värd varenda krona urgott och helt perfekt i smak och utseende =) fortsätt som du gör därför att du gör barn och vuxna glada med dina unika tårtor! Önskar dig framgång till framgång för det förtjänar du 🙂 med vänlig hälsning/Zina Rashid Leas Mamma

 30. Theodora skriver:

  Jag kommer aldrig att beställa tårta hos andra, har provat nästan alla och du är definitivt BÄST och prisvärd! Rekommenderas av hela mitt hjärta!
  Theodora

 31. Kiki skriver:

  En sällan skådad talang är du. Enorm tack, det var bättre än vi förväntade oss

 32. Ruth skriver:

  Tack så mycket! Vilken fantastisk service Marina 🙂

 33. Lena skriver:

  Tack snälla för den fina tårtan!!!
  Den var superfin och alla tyckte att den var jättegod!

  Så imponerande hantverk !

  Bästa hälsningar

  Lena

 34. Elizabeth skriver:

  Hej Marina!
  Tack för en jättefin tårta 🙂
  Tjejerna var jättenöjda, tyckte den var såå fin och den smakade jättegott också!
  Hälsningar
  Elizabeth

 35. Nathalie Åkerlund skriver:

  Tack så mycket!

  Alla var supernöjda och tårtan var fantastisk! Finaste tårtan jag sett!
  Sincerely,

  Nathalie Åkerlund

 36. Gabriel skriver:

  Hej Marina,

  Jag ville bara säga att trots missförståndet gällande tiden för avhämtning så var vi nöjda med tårtan och barnen (och även vuxna) älskade den. Det var nog dagens höjdpunkt.
  Tack för de ”extra” sockerfigurerna, vi uppskattade det.
  Vi kommer rekommendera dig varmt till vänner och bekanta.
  Mvh,
  Gabriel

 37. Maria skriver:

  Hej
  Tusen tack för allt i lördags. Överlyckliga!

 38. Nadia skriver:

  Hej Marina!

  STORT TACK! Wow vilken vacker och så god tårta. Helt magisk! Vi vart så nöjda.
  Tack för god service och trevligt mottagande både vid beställning och hämtning.

  Flertal av mina kollegor och vänner vart så positivt överraskade och självklart har jag givit dem era kontaktuppgifter samt högsta betyg!

  Ser fram emot fortsatt samarbete och flera fina tårtor.

  Mvh
  Nadia Belkacem

 39. Marie skriver:

  För det första tusen tack för tårtan! Alla tyckte den var jättegod. Vi återkommer, du är bäst!
  Marie

 40. Hanife skriver:

  Hej
  Vill bara säga att tårtan var jätte gott och jätte fint.
  Stort tack
  Jag kommer säkert att höra av mig igen till vintern 🙂
  Mvh
  Hanife

 41. Anki skriver:

  Du har dem mest fantastiska tårtorna! Konst!!!
  Enorm nöjda!
  Anki

 42. Regina Kevius skriver:

  Hej Marina!

  Jag vill tacka dig så oerhört mycket för den fantastiska tårtan!! Mina barn blev mycket glada. Den var jättefin och jag förstår att det ligger mycket arbete bakom den. Och den var mycket god!

  Tack!

  På återhörande!

  Vänliga hälsningar
  Regina (mamma till Marianne)

 43. Zaklina skriver:

  Det kunde inte vara bättre. Du är bäst och vi återkommer!
  Zaklina

 44. Meltem skriver:

  Hej Marina,

  Vill tacka dig så mycket! Alla älskade tårtan och den tog slut på engång. Du är verkligen grym på det du gör!! Det blir definitivt flera beställningar från dig framöver❤ du är bäst!

  Mhv
  Meltem Bilgin

 45. Radica skriver:

  Hej Marina

  Gott nytt år och god fortsättning på dig,

  Vill tacka dig för tårta som du gjorde för Mihajlo den 10/12
  Från utseende till smak var jätte bra, vi kommer höras i framtiden.

  Med vänlig hälsning
  Radica Kojadinovic

 46. Shapoor & Mayella skriver:

  Hej Marina!

  Vi skulle återigen vilja säga ett STORT tack för den underbara tårtdesignen du bakade åt oss. Tårtan stod alltid i centrum av all uppmärksamhet. Inte bara att den såg otroligt vacker ut, den smakade sensationellt! Vi kommer gärna köpa alla våra tårtor från dig i framtiden. Nedan kommer ett par bilder från festen!

  Mvh

  Shapoor & Mayella

 47. Sussane skriver:

  Hej Marina
  vill bara tacka dig för fantastisk god tårta och alla gäster älskade den! Tack så mycket för allt och bra service! kram
  Sussane

 48. Pingback: Doptårta Tjej | Mari Milo Cake Design

 49. Mila skriver:

  Tusen tack för den fina och goda tårtan❤️
  Allt var perfekt, som vanligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.