Temat för september är choklad .Mitt bidrag är Choklad dessert utan socker, som jag skrev om den 14 juni och är en av mina första inlägg.
http://marimilocakedesign.se/recept/choklad-dessert-utan-socker/
Temat för september är choklad .Mitt bidrag är Choklad dessert utan socker, som jag skrev om den 14 juni och är en av mina första inlägg.
http://marimilocakedesign.se/recept/choklad-dessert-utan-socker/
Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.
Catering
Mari Milo Cake Design
erbjuder förstklassig och prisvärd catering av högsta kvalitet och fantastik utseende i Stockholm med omnejd och i Södertälje.
Hemlagad och smakrik mat, fantastiska tårtor och lyxigt bakverk erbjudas till privatpersoner och företag. Oemotståndliga smaker och vacker utseende kombineras med pålitlig service.
Vi erbjuder också olika, mycket unika och prisvärda kurser för er som vill lära sig sockerkonst: cupcakes kurser, modellerings kurser, bröllopstårta, sockerblommor osv.
Våra produkter är inspirerade av amerikansk och engelskt utseende, men med franska och italienska smaker. Mari Milo Cake Design står för den bästa kvalité, underbar design och ekologiska råvaror utan konserveringsmedel. Vårt mål är också att bli ett starkt varumärke med ett oklanderligt rykte, med fokus på dessertbord, sockerdekorationer och catering.
Vi bakar in önskningar av lycka och glädje i alla våra produkter, eftersom vi gör allt med stor passion och med hjärta.
Kontakta mig:
info@marimilocakedesign.se
0707981832
www.marimilo.se
St: Eriksgatan 99 Stockholm
Alla bilder är tagna av mig och är rättighetsskyddade. Det går att låna bilder för icke kommersiella syften så länge källan anges med tydlig länk och namn. Tycker att det är roligt om du skriver om det i någon av kommentarer hos mig eller kontaktar mig på
marina.milo@bredband.net
Vill du publicera bilder i en tidning eller i andra kommersiella sammanhang är du först välkommen att kontakta mig.
Första gång jag lenkar.Hoppas att man för göra så här annars hör av er.
Se till att gå in på Teas blogg Söta saker och berätta att du är med (kanske du redan har gjort det).
Tack Erika.
Vad roligt att du gillar dem, jag blir så glad! Just denna tyllen är min mammas och den har hon för länge sedan fått av något företag när hon och pappa hade ICA-butik och gjorde semlor. Jag har kollat på den flera gånger men inte hittat något svar på vad den kan ha kommit ifrån, den är fantastiskt bra! Men hemma hos mig själv så har jag en Wilton 1M som jag tycker blir lite liknande. Hemligheten är att ha precis rätt konsistens på frostingen när man spritsar, är den för tjock och hård så blir det inte lika snyggt och är den för tunn så rinner den ihop. Du får pröva dig fram!
Jag såg att du hittade inlägget om wrappers, det blir alltid riktigt snyggt!
Tack Danielle, Wiltons 1M blir det i så fal.