Cupakes kurs med sockerblommor…

Datum: 17 november 2012, lördag

Datum: 15 december 2012, lördag (Observera att det är två olika tillfällen och två separata kurser med olika datum för att ni ska kunna välja vilken datum passar bäst)

Tid: 10.00-13.00.  3 timmar

Pris: 425kr

Status: finns i lager

Artikel: cupcakes kurs med olika sockerblommor, fjärilar mm

Svårighetsgrad: Inga förkunskaper krävs

Beskrivning: Vi kommer att lära oss spritsteknik och att göra olika sockerblommor, fjärilar och lite annat under 3 timmar. Inga förkunskaper krävs. Vi kommer att bjuda på kaffe och en kaka. Ni får låna allt verktyg och material som behövs under kursen. Ni tar med er hem: 3 st dekorerade cupcakes, 6 st mini cupcakes och alla blommor som ni gör på kursen. Med kunskap om socker dekoration blir det sen lätt att dekorera en tårta.

Kursen lämpar sig för dem som vill ha det som än hobby eller vill göra sina egna cupcakes till försäljning. Barn från 11 år, eller mins 9 år men bara i sällskap med vuxna.

Nu var det några föreningar och organiserade grupper som bokade kurser med mig och den första frågan var om jag kan komma till er. JA! Maila eller ring mig för detaljerad information och för datum.

Mera om våra kurser finns här: http://marimilocakedesign.se/kurs/

Anmällan: marimilo@bredband.net

0707 981 832

Vackra cupcakes på bilden skapades av deltagare som aldrig förut kom i kontakt med sockerpasta:

Cupcakes kurser

Cupcakes kurser

 

Cupcakes kurs

Cupcakes kurs

 

Har flera bilder i min telefon, kommer att lägga upp dem här! Alla var otrolig duktiga, och skapat alldeles unika, bedårande vackra cupcakes.

På mina kurser visar jag grundtekniker, sen är det upp till var och en att fritt dekorera enligt egen smak och tycke. Vilken kreativitet! När man gör vackra dekorationer blir det lätt att skapa undervärk!

Det här inlägget postades i Cupcakes kurs och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.