Hello Kitty tårta och barnkalas

Grattis på födelsedagen Åsa! Din Hello Kitty tårtan är klart imorgon men den var så vacker att jag inte kunde sherpa mig och ta bild på den.

Hello Kitty Cupcakes är beställda tillsammans med Hello Kitty kalastårtan och kommer att matcha varandra med likadana sockerblommor och Hello Kitty marshmallow och sugar paste figurer. Tårtan kommer att bli på två våningar, och dem två tårtor staplas på varandra.

Åsa har födelsedagskalas imorgon kl.18, och de kommer en timme innan och hämtar hennes Hello Kitty födelsedagstårtan och Hello Kitty cupcakes.

Det var roligt att baka den tårtan med helt annorlunda design än Hello Kitty  tårtor jag gjorde tidigare. Men jag känner mig stressad eftersom imorgon måste jag göra klart den andra tårtan, baka cupcakes och några till Halloween cupcakes. Som tur är socker dekoration är redan klart och det är det som mest tar tid.

Hello Kitty födelsedagstårta

Hello Kitty födelsedagstårta

Det här inlägget postades i Födelsedagstårta och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 svar på Hello Kitty tårta och barnkalas

 1. Alma skriver:

  Vilka tårtor! Du är jätte duktig!

 2. Milli skriver:

  Vad fin den var 🙂 Blir kul att se hela tårtan och dina muffins ser jag också fram emot att få kika på =) Vad är de du ställt tårtan på föresten?

  • Tack! Vist ser det ut som att Hello Kitty tårtan svävar i luften. Men det berår på vinkeln vid fotograferingen. Tårtan är ställt på en tvåvåningsställning, ock det är mening att under ska vara Hello Kitty cupcakes.

 3. sana skriver:

  Riktigt vackert och jätte gulligt på din hello kitty 😉

 4. En jättefin tårta, så himla söt Hello Kitty

 5. Pingback: Hello Kitty Cupcakes | Mari Milo Cake Design

 6. OMG!!! Nu far man verkligen tacka och buga efter att fatt en kommentar pa sin blogg av Dig! Dina konstverk ar fantastiska!!! Ens egen Haloweentarta kan behovas en del finslipning infor nasta ar.. 😉
  Kram E
  http://blogg.mama.nu/americanmom

 7. Maja skriver:

  Smart att använda redan färdiga Kitty huvuden!!
  Såg sådan på Lagerhause igår och tänkte att de kunde man ju ha på tårtor.

  Fin tårta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.