Super Mario Tårta

Super Mario, fantastisk tårta med populär design

Super Mario Bros tårta, gjort till en påhittad barndag till Filip och Isidora. Det var en riktig fest med god mat och massor av lek. Super Mario tårta är superhäftig med många roliga detaljer svampar och stjärnor . Dekoration är i sockerpasta och sockerfigurer är handmodellerade.

Coolaste Super Mario tårtor

Super Mario födelsedagsfest tema är väldigt populärt och det är flera Super Mario tårtor på gång. Det finns många roliga födelsedagstårtor för Super Mario party tema. Möjligheterna är oändliga. Det är fantastiskt att dekorera tårtor med sockerpasta och man kan få så fancy effekt eller göra den så enkelt man vill och att tårtan fortfarande ser ut oförglömligt och imponerande snygg.

Super Mario Tårta

Super Mario Tårta

Super Mario en våningstårta

Super Mario en våningstårta

Super Mario Louigi tårta

Super Mario Louigi tårta

Svampar och stjärmor Super Mario tårta

Svampar och stjärmor Super Mario tårta

svampar och stjärnor

svampar och stjärnor

Stjärnor tårta

Stjärnor tårta

Super Mario Torta Cake

Super Mario Torta Cake

Super Mario Bros Cake

Super Mario Bros Cake

Super Mario och Luigi

Super Mario och Luigi

Luigi tårta Super Mario

Luigi tårta Super Mario

Det här inlägget postades i Födelsedagstårta för pojkar och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Super Mario Tårta

 1. Åååå Så läcker! Man får verkligen flasch backs till tiderna när man satt framför sitt Nintendo =)

 2. Du är så otroligt duktig! Dina figurer är enormt snygga. Vilken pasta använder du till figurerna, vad rekommenderar du?

  • Erika ja har börjat med vanlig sockerpasta, mest hemgjord, så för mig funkar det fortfarande bäst och lättast med den då den inte torkas snabbt och jag är ganska långsam. Ibland lägger1/4 blommpasta i, men sällan mer. På vissa figurer som är ganska komplicerade använde jag nån slags marsipan som jag fick från Serbien, bara ex på händerna och liknande, såna som är välldig fina och tunna. välldigt osäker om det är verkligen marsipan men dem kallar den för marcipan. Vilken märke på sockerpasta, för mig funkar det inte med Balina, deras blommpasta är helt värdelös, kladig och bara fastnar på hennderna. Sockerpasta blandar jag med potatismjöl, då sjunker dem inte och torkas mycket snnabare än vanligt. I princip sockerpasta som inehåller ingen fett funkar bäst för mig. Men jag har långt till att undersöka så det är bara min tillfäliga erfarenhet.

 3. Sussie skriver:

  Verkligen superfina tårtor! Wow!

 4. Pia skriver:

  Hejsan. Jätte fina Super mario tårtor. Min son(3år) älskar Luigi.
  Du har inte lust å göra några och skicka? 😛
  Mvh Pia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.