En hemlig paket – produkter jag litar på

Den här present fick jag från en människa som vill vara anonym. Tyckte att jag ska ha stor användning för den och jag vill tacka så mycket.

DanSukker ingår i min vardag. Allt som jag har skapat här på bloggen innehåller minst en produkt av dem. Varige gång jag handlar går min hand automatiskt till hyllan och jag fyller min vagn med minst 10 deras produkter. Tänk bara på socker! Jag kan utantill florsockers namn på alla nordiska språk.

DanSukker betyder kvalitet och stor sortiment för mig.

DanSukker det är bara att lita på.

Dan Sukker produkter

Dan Sukker produkter

Någon, och jag säger inte vem det var, har skickat mig ett rejält paket fyllt med härliga baksaker, allt från DanSukker. I paketet fans flera produkter som jag brukar använda dagligen, men även bak grejer jag aldrig provade förut: Cane Syrup, deras Äkta Vanilj Rörsocker, Rörsocker Flor som används till glasyr och en produkt som jag viste inte ens fanns, men nu kan jag inte tänka mig att bli utan i mitt skafferi:

Flor med chokladsmak DanSukker – en räddare

Flor med chokladsmak

Flor med chokladsmak

Vad är det här? Enligt Dansukker används Flor med chokladsmak till glasyr och som smaksättning. Jag skyndade att öppna förpackningen! O hoppas, hoppas, hoppas att den är brun! Och det var det. Kan inte beskriva min glädje då jag har ett nytt användningsområde.

När jag gör rosor av choklad och chokladpasta blommor, för att det inte fastnar i händerna använde jag tills nu en blandning av socker och kakao, eller potatismjöl och kakao (för att chokladen inte ska ändra färg). Tror att det är mest kakao som gör att dekorerings massa torkar snabbt och spricker. Nu är det Vänliga hälsningar, med den besvärliga processen som ofta resulterade att man blandar lite för mycket och det går till spillo.

DanSukker Flor med chokladsmak ingår i min vardag nu! Nödvändig och det luktar och smakar så got! Prova den rekommenderar jag och läs mer om Dansukker Fairtradeprodukter.

Det här inlägget postades i Sponsorer och samarbetspartner och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på En hemlig paket – produkter jag litar på

  1. Johnny skriver:

    Oj, vad du gillar dem. Men, en grundläggande grej borde väl vara att uppge rätt namn, de stavar det Dansukker? Och, vad är ”Dan Socker”?

    Om du nu handlar minst 10 produkter varje gång du handlar, borde du inte handla dina varor av en grossist istället för att få lägre produktionskostnad på dina vackra skapelser? Jag räknar med att du handlar minst 2 gånger/vecka, dvs köper minst 20, om inte 30 produkter per vecka alltså. Låter dyrt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.