En paket med härliga bakformar från Kalasform

Jag fick en underbar och måste erkänna efterlängtat paket från Kalasform och den snälla Kristina. Formarnas elegans och snygg design talar för sig själv. Färgglada och i olika storlekar är Kalasfom bakformar perfekta för en bak-älskande tjej som jag. Men även för dem som är nybörjare. Det går inte att misslyckas med dem.

Bakformar Kalasform

Bakformar Kalasform

Kanelbullarformar och muffinsformar

Bakar man kanelbullar och muffins i deras formar blir det verkligen lyxigt och festligt. Perfekt att förfina och pigga upp höstens mörkhet.

Jul med Kalasform

Som alla andra just nu ser jag framåt Jul. Gör som jag, baka i dem röda formar! Missa inte heller Kalasforms tryffelformar. Jul godis får en ny nota. Även om man inte tänker baka själv kan man skapa Jul mysig hemma genom att lägga inköpta grejer i fantastisk vackra formar. Jag tror att jag kommer att använda dem året om då bakformar finns i olika storlekar och massor av fantastiska motiv.

Cupcakes och Kalasform

Med sin härliga design är formar från Kalasform mest våriga för mig, och i samband med dem tänker jag mest på cupcakes. Egentligen behöver man inte någon speciell dekoration med dem här ljuvliga inspirerande och kreativa formar. Och hur kommer Mari Milo att göra?!? Det får vi se, hoppas att jag överraskar mig själv också. Jag längtar att baka i dem!

Recept cupcakes

Kalasform bakformar tillverkas i Sverige av återvinningsbart kvalitetspapper. Och det var inte allt. I varige paket finns det recept på bakverk. Smart tycker jag! För att se hur och var man kan köpa formar jag är förtjust i gå på deras hemsida.

Cupcakes bakformar Kalasform

Cupcakes bakformar Kalasform

Stor tack Kalasform för er generositet!

Det här inlägget postades i Sponsorer och samarbetspartner och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på En paket med härliga bakformar från Kalasform

  1. Pingback: Cupcakes formar och cupcakes till bröllop | Mari Milo Cake Design

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.