Lyckas med mat – härliga bakgrejer

Den här underbara present paket fick jag från Lyckas med mat en fantastisk köksredskaps butik på nätet. Undra hur glad jag blev då paketet innehåller bakgrejer jag aldrig provat förut.

Rollfondant från Städter eller sockerpasta kastade jag mig direkt över och fick täcka två tårtor med den.  Tycker verkligen att den är fantastiskt lätt arbetat med härlig vaniljdoft men ändå ganska neutral vilket är önskat när man täcker smakrika tårtor. Bilder för Little Red Riding Hood and the Wolf cake kommer inom kort. Rödluvan och vargen tårta är redan gjort.

Sockerpärlor i blå som också kommer från Städter gav mig stor glädje då såna som jag hade förut var slut. Dem är fantastiska i storlek till mina sockerblommor och här kan du se hur många dem är och i vilka underbara färg dem finns. På min Prins Aladdin tårta kan man se vilken snygg effekt får man med ett litet socker pärla som sitter som en krona på Prins Ali.

Princes och pirat utstickare längtar jag att använda. Candy Melts från Wilton smakar Peanut Butter och det är jätte svårt att sherpa sig och inte äta hela påse på en gång. Mening är väll att jag ska baka med den eller smälta den i mikro och använda som modellerings choklad.

Lyckas med mat bakgrejer

Lyckas med mat bakgrejer

Dem på Lyckas med mat väntar på er med massor av bakredskap men det är också köksartiklar, kastruller grytor och annat. Det är inte bara det stora utbudet som lockar, det är stora bilder och tidlig produkt information som får mig som deras kund.

Lyckas med bakning, bakgrejer

Lyckas med bakning, bakgrejer

Stor tack Peder från Mari Milo.

Det här inlägget postades i Sponsorer och samarbetspartner och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.