Barnkalas

Cupcakes kalas

Barnkalas – lär dig göra sockerdekoration till cupcakes, från 9 år

Nu finns det möjlighet till en annorlunda, rolig och skapande kalas som verkligen främjar fantasin och kreativitet, i Södertälje. Barn upplever otrolig glädje och stolthet i själva skapandet!  Föräldrar kommer att bli riktig överraskade vilka bedårande vackra cupcakes era barn kommer att göra själva. Kan ni inte komma till mig, eller om ni vill ha kalas i egen miljö, kommer jag till er, i hela Stockholms län och i närheten av Södertälje.

Under 1 timme och 30 minuter kommer vi göra olika sockerblommor och fjärilar med guld eller silver prickar. Vi dekorerar cupcakes som jag bakar i förväg och på den sett hinner barn lära sig olika tekniker och koncentrera sig på dekoration och själva skapande.

Alla barn får 1 normalstor cupcakes och två minicupcakes, dekorerade enligt deras egen smak men med min väggledning. Dem kan äta dem på plats eller ta med sig hem. Sockerdekoration som barn gör själva tar dem också med sig hem.

Födelsedagsbarnet får 2 till stora cupcakes att dekorera och bjuda mamma och pappa hem.

PRIS:  120kr/barn, minst 5 barn åt gången, lämpar sig för barn från 9 år. Vuxna i sällskap med barn betalar samma pris. Är barn mindre än 9 år är vuxen sällskap obligatoriskt. Det går att beställa extra cupcakes om man vill ta dem hem, i samband med kalaset. Pris 25kr/st. mini cupcaekes 15kr/st. Jag hjälper till med dekoration men det visar sig att barn blir överlyckliga att göra det själva. Dem är otrolig duktiga och med min väggledning skapar dem otroliga kreationer. Jag brukar alltid göra i förväg en mängd med dekorationer eftersom visa barn kanske inte hinner göra lika mycket som andra. Oftast behövs dem inte, men inga barn ska vara ledsna hos mig.

Vi öppnar presenter och sjunger för födelsedagsbarnet. När vi dekorerar alla cupcakes, lägger vi alla på en vacker  cupcake-ställning och tar en gruppfoto som en minne. Vi skickar bild till barns föräldrar.

fördelar

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.