Bröllopstrender – Bröllopstårta

Vi på MariMiloCakeDesign vill inte påstå att våra tårtor är vackraste, dem talar för sig själva, men när våra kunder skriver att dem är jätte goda blir vi enormt lyckliga. En tårta som smakar gott är trend nr. 1. Den andra trend som vi rekommenderar är att följa sin egen stil och skapa personlighet. För våra tårtor gäller det inte att gilla en stil, vi tycker om olika stilar. Konsten är att känna igen det finaste i olika stilar, och att skicklig kombinera dem och skapa en strålande helhet.

Bröllopstrender

Ultra feminin touch och maskulin modernt

  1. Vintage eller Antique: en modestil som fortsätter att vara oerhört populärt året 2013. Viva La Vintage!Glamour, traditionellt, vit med pastell färger, blandar sig med Shabby shic,  romantik och idyllisk tillbakablickande look. Ätbara spetsar och vackra pärlor men även känsliga konstruktioner och fantastiska tårtställningar.
  2. Lace: Romantisk, traditionellt, vit eller i patella färger, kommer alltid att vecka stor uppmärksamhet. Kombineras med handgjorda sockerdekoratiner.
  3. Glitrande kristaler, bling-bling, pärlor: absolut den nyaste och hetaste som man kan tänka sig. Swarovski inspirerade kristaller, bling-bling, detaljer som broscher och spets mm.
  4. Stora sockerrosor, pioner, orkideer och Ranunculus… handgjorda tårtdekorationer som vissnar aldrig och går att spara som en minne i många, många år. Fresh flowers är inte så mycket att rekommendera, det blir lite sorlig känsla med dem och dessutom blir slutliga kostnaden likadant eller ännu större. Det ska vara äkta och på trendiga bröllopstårtor är sockerdekorationer det som gäller.
  5. Färger: vit och olika nyanser av vit på första plats. Men färger är väldigt aktuella. Mint är en kommande färg ofta i samband med extremt retro look. I år kommer vi att se många bröllopstårtor i grå och rosa som väldigt harmonisk kan kombineras med vit, svart, men även andra starka färger. Färglada och pastell stora sockerblommor kommer att diminera. Trend i svart och vit fortsätter ofta präglad med en grymt elegant utseende.
  6. Ribbon– ett synligt inslag i hela världen.
  7. Modern, maskulin, grafisk och handmålat, ugglor och fåglar
  8. Dessertbord – det är mera och mera populärt med dessertbord. En eller flera mindre tårtor serveras tillsammans med olika bakverk: cupcakes, macarons, dekorerade kakor och annat.
Bröllopstårta, hetaste bröllopstrender

Bröllopstårta, hetaste bröllopstrender

Bröllopstrender

Bröllopstrender

Årets hetaste bröllostrender

Årets hetaste bröllopstrender

Bröllopstårta- Bröllopstrender

Bröllopstårta- Bröllopstrender

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.