Cupcakes till dop

Cupcakes till dopen till en underbar liten pojke är gjorda i samband med mitt första dessertbord och European Sweet Table Contest.

Tycker själv att jag fick väldigt stark konkurrens men hoppas att dem bortser från mina dåliga bilder och lägger märke till min kreativitet, massor av smak och rika detaljer.

Det här dopet var verkligen ett särskilt tillfälle då man samtidigt fyrade en tjejs födelsedag och till dop cupcakes använde jag Cupcakes Wrappers jag vann hos super söta Madde den 24 oktober. Tänk att det är första gång nu jag tänker att det faktiskt var på min födelsedag. Tack än gång till Madde och hoppas du blev inte besviken för att du väntade så länge att jag ska baka i dem.

Hoppas också att YR.nu vilka sponsrade oss med underbara Cupcakes Wrappers kommer att tycka att det var värt att vänta tills jag inte fick inspiration. Att döpa barn och samtidig delta i European Sweet Table Contest är väll ett riktigt bra tillfälle.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 svar på Cupcakes till dop

 1. Det är så sött och så imponerande! Jättevackra verkligen!

  Hos mig, http://www.helenaljunggren.com/sophie-dahls-voluptuous-delights-utlottning/, har man möjlighet att vara med i utlottning om Sophie Dahl’s nya kokbok Voluptuous Delights

 2. Madde skriver:

  Hejsan! Tack för dina värmande ord.
  jag ska fortsätta baka & blogga, men just nu är inte riktigt orken med mig, får kämpa för att orka med vardagen, men det kommer med all säkerhet bli bättre( berättar mer på bloggen snart)

  Men dina cupcakes var helt underbara och det var värt varenda dag att få vända:D Du är så otroligt begåvad. Och jag är säker på att YR.nu oxå är super nöjd med dessa bilder.
  Skit fina!

  Kram
  Madde

 3. Ylva skriver:

  Hej

  Vilka fantastiska cupcakes!!!!! Otroligt fina!
  Jättestolt att du valde att använda mina wrappers.
  Vi kommer definitivt att samarbeta i framtiden!
  Kram
  Ylva

 4. Monica skriver:

  Som vanligt fantastiskt=) Ha en superdag / Monica

 5. Alma skriver:

  Kan det vara bättre än så här? Nej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.