Kurser i sockerkonst, tårtdekoration kurser

VÄLKOMMEN TILL Kurser – Cake Craft Mari Milo AB

Utbud av våra kurser hittar ni här: Modellerings kurser

Adress till lokalen vi kommer att ha kurser i:

Östergatan 33 A

Södertälje

Nu var det dags kurser i sockerkonst

Jag hoppas att ni kommer att få en kul tid med oss och att vi kan bjuda er på den bästa möjliga tekniken i sockerdekoration och modellering. Att dekorera en tårta kan vara en rolig hobby men samtidigt riktar sig våra kurser till dem som tänker starta en verksamhet liknande Mari Milo Cake Design.

Kurer kommer att hållas av mig, Marina Milojcevic, men jag har även bjudit in från utlandet en gästlärare i master-class, min kusin och min egen lärare som har enorm kunskap, många års erfarenhet och gränslös skicklighet.

Kurserna kräver minst 8 anmälda annars skjuts kurstillfället upp till annat datum. Anmälan registreras först vid betald bokningsavgift. Maximalt 12 deltagare får plats. Observera att du kan boka enskilda kurser eller en tvådagars eller tre dagars modelleringskurs till reducerad pris.

Anmälningsvillkor till våra kurser

För att boka en modellerings kurs eller en kurs i sockerkonst behöver du betala bokningsavgift. Boknings avgift återbetalas inte tillbaka eftersom bokning eller anmälan är bindande. Cake Craft Mari Milo AB behåller rätten att ställa in kursen om vi anser det nödvändigt. Om det skulle hända att en kurs blir inställd av oss återbetalas hela bokningsavgiften tillbaka omedelbart.

Observera att Cake Craft Mari Milo inte står för kompensation för eventuella övriga kostnader som en deltagare har på grund av en inställd kurs. Om ni missar en bokad kurs går det inte att kurs tas upp vid ett senare tillfälle. Anmälan är bindande. Det finns ingen ångerrätt för en bokad kurs men det går att ge kurs i present till en annan person som ni hittar själva. Om det skulle hända att ni inte kan komma själva till en kurs som ni har bokat måste ni informera oss så fort som möjligt och ge oss följande information den person som kommer att ersätta er: kursdeltagarens namn, personnummer, adress, hemtelefonnummer och mobilnummer. Så klart hjälper vi till om vi kan, dvs om vi har några andra som kan ta upp er plats. Men vi kan inte förbinda oss till det.

Hur bokar man en kurs, anmälning

En kurs är reserverad så fort Mari milo har mottagit kursavgiften på vårt bankgiro. Vill ni komma i kontakt med mig går det att skicka e-mail: marimilo@bredband.net

Anmälan är bindande. Vid återbud senast 4 veckor innan kursdatum återbetalas halva kursavgiften, efter detta debiteras hela kursavgiften.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.