Nöjda kunder

Mina kunder har stora förväntningar på mina tårtor, både utseende mesigt och när det gäller smaker.

Jag blir bara glad att få personliga brev om mina tårtor och förslag hur jag kan bli bättre på, och lyssnar gärna på goda råd. Så tveka aldrig att skicka mig även kritik, det kommer att uppskattas.

Det som är speciellt intressant för mig är smaker. Höga tårtor behöver än stark konstruktion, dem är ofta baserade på Cream cheese frosting och choklad. Men det kanske är mera uppskattad med mousse. Det handlar om smaker som uppskattas i Sverige och som man är van med.

Det går alltid att bli bättre, jag kommer aldrig att vara klar med det, det blir aldrig tillräckligt bra! Jag vill utvecklas och tackar så mycket till alla er som skrev så fint om mina tårtor. Men jag vill även uppmuntra er att skicka kritik till mig ( he he kanske inte offentlig, men i min brevlåda)

Vilken tårta smakar gott för er?

Moussetårtor och speciellt prinsesstårtor är inte roliga att stapla på varandra eftersom dem är mjuka och inte särskilt stabila. Så min rekommendation är att servera liknande tårtor på en ställning och inte staplad.

Även om det här handlar om designade tårtor man ska inte behöva nöja sig med att välja mellan en snygg eller än god tårta. Man ska kunna få både och! Det ska vara så klart! Det flesta går att ordna men är man traditionell och njuter bara av en prinsesstårta då rekommenderar jag att man vänder sig någon annanstans. Jag bakar moussetårtor, helst på en våning eller på ställningen. Men jag tror inte att jag kommer någonsin att baka en prinsesstårta. Jag gjorde det en gång bara för att jag ville lära mig och det gick väldigt bra. Däremot hade jag flera gånger dekorerat prinsesstårtor på grund att personer i frågan ändå ville ha en prinsesstårta men dekorerad.

Det kanske är hämlighet att mina kunder är nöjda. Dem flesta säger att dem absolut inte vill ha en prinsesstårta.

Pernilla Wahlgren, bilden kommer från hennes blogg

Pernilla Wahlgren, bilden kommer från hennes blogg

Min bästa referens just nu är Pernilla Wahlgren som fick en av min standard tårtor, baserad på cream cheese fyllningar. Men du ska tala för dig själv, det är ju din drömtårta.

Värdens coolaset tårta!!!!

Alltså den här tårtan var inte bara sjuuukt fin! Den var också ; citat en av gästerna : ”Den absolut godaste tårtan jag nånsin ätit!”  😛

Fyllningen bestod av mörk och vit choklad ,  färska hallon (obs det var hallonkompott )och cream cheesefyllning!   Såååååå gott!!!(Citat kommer från Pernillas blogg)

 Det var Pernilla själv som monterade tårtan!

Theos födelsedagstårta-bilden lånad från Pernilla Wahlgren

Theos födelsedagstårta-bilden lånad från Pernilla Wahlgren

Barntårta

Barntårta

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.