Rosa tårta

Rosa tårta kan aldrig vara fel. Det är så vackert, och rosa är en evighets och tidlös inspiration. Tror att jag skulle kunna experimentera att dekorera tårtor med rosa färger i oändligt många gånger och aldrig tröttna på den.

Min rosa tårta egentligen har några sockerfigurer på sig, men tyckte att den var så vackert och förtjänade att visas för sig själv.

Mera rosa tårtor!

Rosa tårta

Rosa tårta

Liten tårta för 8 peroner i rosa

Liten tårta för 8 peroner i rosa

Rosa tårta med svarta prickar

Rosa tårta med svarta prickar

Pink cake

Pink cake

Tårta med rosa och vita blommor

Tårta med rosa och vita blommor

Rosa tårta med vita blommor

Rosa tårta med vita blommor

Jag bakar med kärlek och passion, men tror inte att någon är mera rosa än vackra Manuela, Nordens bästa bloggare, Passion 4 baking.  Jag pep av glädje när jag upptäckte att hon lagt en länk till mig, inte i en vanlig länk lista, hon har lagt mig i inspiration kategori. Tack för det Manuella och tack för den Choklad boken jag fick av dig. För du är min stora inspiration med.

Jag blev otroligt glad ner Linda och Christina från Holy Sweet kallade mig ”tårtvärldens Salvador Dalí… så otroligt kreativ! En riktig konstnär! Keep it up!” i sina kommentarer. Jag har så stor respekt för deras skapande och kunde inte trå mina ögon när jag läste det. De är min inspiration källa med.

Tack till alla er mina kära läsare och för alla underbara kommentarer. Nu har jag bloggat i lite mera än halv år och lovar er många fina bakelser och kreationer. Det här är bara en början! Bloggen har tagit fart och jag är uppe i mera än 500 besökare per dag enligt min Loopia besökräknare. Bloggen har tagit än ordentlig nedgång när jag flyttade från wordpress, google är fortfarande förvirad och det kommera att förbli så i några månader till, men det känns ändå att bloggen  återhämtar sig.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Rosa tårta

  1. Vilka underbara tårtor och jag önskar dig en riktigt fin alla hjärtans dag med

  2. Stina skriver:

    Nej du har alldeles rätt.. rosa tårta funkar alltid 😉 jätte vackra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.